Parnica/alternativno rešavanje sporova

Više od pola veka iskustva u parnici daje nam značajnu prednost da možemo da prepoznamo najefikasnija rešenja radi ostvarivanja interesa naših klijenata.

Zastupali smo i zastupamo klijente i u alternativnim postupcima za iznalaženje najoptimalnijeg rešenja u spornoj situaciji.

Kada se nadju u sporu, našim klijentima nudimo najefikasnija rešenja kako bi ostvarili svoja prava. Dugogodišnje iskustvo članova našeg tima u svim vrstama sudskih postupaka nam omogućava da uvek prepoznamo i predupredimo eventualne probleme koji mogu da se pojave tokom parničnog postupka i tako omogućimo našim klijentima da u što kraćem roku ostvare svoja prava.

Ponosimo se širokim sprektrom klijenata koji su nam ukazali poverenje prepoznavši našu ozbiljnost i stručnost. O tome govori i činjenica da postupamo u velikom broju različitih predmeta od kojih su neki izuzetno visoke vrednosti. Veliku pažnju posvećujemo svakom postupku a u zavisnosti o specifičnosti predmeta angažujemo i eminentne eksperte za posebna pitanja kako bismo sveobuhvatnije pristupili rešavanju spora.

Nakon uspešnog okončanja postupka, najčešće je neophodno prinudnim putem, preko suda, naplatiti klijentovo potraživanje. Naša kancelarija ima izuzetno razvijenu praksu u sudskom izvršnom postupku u uspešnoj naplati potraživanja i ostvarivanja drugih prava klijenata.