O nama

Sredinom prošlog veka, 1956. godine, osnivač kancelarije Jovan Čepić počeo je da se bavi advokaturom. Već 1962. godine osnovao je svoju kancelariju koja je danas jedna od najstarijih u Beogradu. Svoje bogato, višedecenijsko iskustvo, kao jednog od najuglednijih jugoslovenskih advokata koji je zastupao brojne klijente između ostalih i neke od najznačajnijih privrednih subjekata bivše Jugoslavije, preneo je na novu generaciju svojih saradnika koja je nastavila sa praksom pružajući široki spektar pravnih usluga svojim klijentima.

Danas, nakon više od pola veka, sa zadovoljstvom možemo da kažemo da smo jedna od najeminentnijih advokatskih kancelarija u Srbiji. Poverenje i najviši profesionalni i etički standardi prilikom zastupanja klijenata predstavljaju ključna obeležja i deo tradicije

naše kancelarije. Tradicijom se ponosimo, ali ona nas obavezuje da prema svakom klijentu, bio on uspešno privredno društvo ili obespravljeni pojedinac postupamo sa dužnim poštovanjem i pružimo pravnu uslugu najvišeg kvaliteta.

 

Zastupali smo i zastupamo interese klijenata iz zemlje i inostranstva i to ne samo na prostoru Republike Srbije, već i u zemljama okruženja, Evropskoj uniji, Sjedinjenim Američkim Državama, Turskoj, Rusiji i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Kako bi pružili sveobuhvatnu uslugu na međunarodnom planu, blisko sarađujemo sa eminentnim advokatskim kancelarijama širom sveta. Odbrana klijenata pred Međunarodnim krivičnim sudom za bivšu Jugoslaviju deo je neprocenjivog iskustva advokatske kancelarije Čepić.

Naš dinamični tim koji čine vrhunski profesionalci predani poslu i posvećeni svojim klijentima, koncipiran je tako da predstavlja optimalan spoj iskustva i mladosti. Iskustvo predstavlja garanciju pravničke mudrosti i promišljenosti, dok naši mlađi saradnici doprinose svojom velikom energijom i entuzijazmom. Timski rad i dobra organizacija predstavljaju garanciju klijentima naše advokatske kancelarijeda mogu da se pouzdaju da će u svakom trenutku dobiti blagovremenu, efikasnu i iznad svega stručnu pravnu pomoć iz gotovo svih oblasti prava. Ne bez razloga, prati nas reputacija da smo u stanju da pronađemo rešenje i za najsloženije pravne probleme.